SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIM 

Ben Günsel, eşim Mümtaz, Telli ailesi olarak

Yayınlanma: Güncelleme: 132 views

Yeni giren yılda hepimizin istekleri,aşağıda sıralananlar gibidir.Giden yıldan beklediğimiz, gerçekleşmeyen dileklerimizi yeni yıla aktarıyoruz.


Kimimiz sevdiklerimizden ayrıyız, kimimiz hastalıkla mücadele ediyoruz. Kimimiz sevgiden havalarda uçuyoruz, hep birlikteyiz, güzellikleri yaşıyoruz. Kimimiz bu hayatı her ne olursa olsun yüklenmiş gidiyoruz, kederliyiz, bocalıyoruz… Hayat şartlarının altında ezilsek bile. Sevgiler azalıyor,menfaatler çoğalıyor. Öyle veya böyle, dünya dönüyor sevgili gönül dostlarım. Güneş doğuyor, batıyor. Ay doğuyor batıyor. Ay hilal, dolunay derken, güneş ısıtıyor bahar yaz derken, yağmur ıslatıyor, kar üşütüyor derken yıllar bitiyor. Ömürler tükeniyor dostlar. Hep umut olmalı yaşantımızda .Hayat sevince sevilince güzel oluyor. İdrak ettiğimiz her günün değerini bilirsek, gelen günler için umutlarımızı yitirmezsek , sevgimiz hepimize yeter , sağlığımız yerindeyse hayat yaşamaya değer canlarım.

Sevdikleriniz uzakta bile olsa, sağlıklı olsun…
Hasta olsakta, hastalığımız,çaresiz, dertlerimiz , dermansız olmasın, çabuk iyileşelim ve sağlıklı olarak yola devam diyelim.l …
Mutsuz olsaniz bile kısa sürsün…
Paranız az olsa bile, borcunuz olmasin…
Sıkıntınız olsa bile, geçici olsun…
Birşeyleriniz eksik olsa bile, huzurunuz her daim olsun…
Geri kalan herşey gönlünüzce olsun 😊😊


Ben Günsel, eşim Mümtaz, Telli ailesi olarak , tüm gönül dostlarımızın yeni yılını kutluyoruz. Gönlümüzdeki sevgimiz , bedenimizdeki sağlığımız,hiç eksilmesin , bereketli olsun. Ülkemizde barış ve huzur olsun,bizde umutla aydınlık günlerde sevgi ve sağlıkla yaşayalım.
El ele , gönül gönüle sevgilerle birlik olmak için imtina edelim. Sevgi herşeydir.
Şeref’e dostlar, 2024 hoş gelsin, umutlarımızın bitmesin.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.