TESADÜFÜN BÖYLESİ 

Başkan ve Muhtarın hangi görüşte olursa olsun, birlikte yan yana ve iç içe çalışması gerektiği vurgulandı.

TESADÜFÜN BÖYLESİ 
Yayınlanma: Güncelleme: 328 views

Bulancak İlçe Belediye Başkan Adayı ve İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı esnaf ziyaretinde tesadüfen iş yerini birlikte ziyaret ettiler.

Giresun Bulancak Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, seçim öncesi vatandaş ve esnaf ile buluşmasında İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya  ile tesadüfen Evim Cafe Ev yemekleri işletmesinde aynı anda ziyaret görüntüleri objektiflere böyle yansıdı.

İşletmeciliğini ilçemizin sevilen ismi Ertuğrul Çolakoğlu’nun sahibi olduğu işletmeye peş peşe giren ama bir masa etrafında bir araya gelen zaman diliminde samimi ve içten karşılıklı sohbet ile tamamlandı.

Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç işletme sahibi ile bir araya gelerek yerel sorunları anlattı ve dinledi, ayrıca projelerini paylaştı. Öte yandan İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya’nın da aynı anda ki ziyaretine ortak oldu.  Her iki adayın bu ziyaretin dayanışma ve işbirliği için önemli bir adım olduğunu belirterek ilçemiz için çok önemli olduğunu vurguladılar.  Bu beraberliğin her ne kadar tesadüf olsa da güzel bir buluşma olarak nitelendirdiler.

Ziyarette, mahalle sakinleri de sorularını ve önerilerini ileterek adaylardan çözüm beklediklerini, bunun içinde muhtar adayınızın çok önemli olduğunu vurgulayarak bir ahenk ve bir bütünlük içerisinde olması dileğinde bulunuldu. Başkan Adayı Sıbıç, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerli. Halkımızın taleplerini Muhtarlarımızın halkımızın sesi olarak daha çok dikkate alarak ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

Belediye Başkan Adaylarının ve Mahalle Muhtar Adaylarının seçimin hemen sonrasında hangi görüşte olursa olsun, birlikte yan yana ve iç içe çalışması gerektiği vurgulandı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.