TUNCER DERVİŞOĞLU BULANCAKLI BEYFENDİ FİKRET KIROĞLU İLE BULUŞTU.

Giresunspor ’un ilk kurulduğu 1967’den 1980’lı yıllarına kadar Kulüp yönetim kurulu üyeliği yapan Fikret Kıroğlu’nu önemli ziyaret.

TUNCER DERVİŞOĞLU BULANCAKLI BEYFENDİ FİKRET KIROĞLU İLE BULUŞTU.
Yayınlanma: Güncelleme: 395 views

Yakında okuyucularıyla buluşacak olan ve bir tarihe ışık tutacak olan GİRESUNSPOR TARİHİ kitabının sorumluları, yöneticileri Gökalp Kabacıoğlu ile Tuncer Dervişoğlu bilgi toplamaya devam ediyor.

 

 

Tam da bu kapsamda “GİRESUNSPOR 1967”  kitapçığında yer alacak olan ilçemizin ve bölgemizin medarı iftarı, iş insanı, güzel insan Fikret Kıroğlu ile bir araya bir diğer güzel ve Giresun ilimizin değerli şahsiyeti Tuncer Dervişoğlu o tarihte yaşanmışlıkları ve unutulmayan anıları gün yüzüne çıkartacak olan çalışma büyük bir heyecanla bekleniyor.

 

 

Sosyal Medya alanında BULANCAK HABER Canlı yayın ve İnternet gazete Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da bu özel ve anılara ışık tutacak çalışma da bulunmanın ayrıcalığını mutluluğunu yaşadığı görüldü.

 

 

Daha sonra bu güzel ve özel buluşmayı değerlendirmek adına Tuncer Dervişoğlu ve Mehmet Yaşar, Bulancak’ın bir başka güzelliği olan Elmasım Dondurma da ziyareti değerlendi. Elmasım Dondurma sorumlu Müdürü Kerim Aşar’ın da eşlik ettiği bu lezzet durağın olarak bilinen Elmasım Dondurma da günün not alacak şekilde objektiflerimizin karşısına geçtiler.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.