“TÜRBEP” GİRESUN İL BAŞKANI OĞUZ GÜNER OLDU.

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu, Giresun ilinde ilk olarak il başkanını daha sonrasında da ilçelerinde yeni oluşum başlatılacağı açıklandı.

“TÜRBEP” GİRESUN İL BAŞKANI OĞUZ GÜNER OLDU.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.300 views

Bu kapsamda kısa adı “TÜRBEP” olan ve 53 il de oluşumunu tamamlayan binlerce üyeye sahip “TÜRKİYE BAĞIMSIZ EMEKLİLER PLATFORMU” Karadeniz şirin ili fındığın anavatanı Giresun’da İl Başkanlığına Oğuz Güner getirildi.

 

 

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Yüksek Kurul Üyesi İdari İşler Genel Başkan Yardımcısı Raziye Yazıcı tarafından Giresun il başkanlığına Bulancak Belediye Emeklisi Oğuz Güner’in getirilmesi büyük memnunluk yaşattı. Türkiye Bağımsız Emekliler platformu Genel Sekreter Muzaffer Esen, ilimiz Giresun ve Bulancak ilçemizin sevilen sayılan insanı Oğuz Güner’e hayırlı olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.

 

 

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu, Giresun İl Başkanı Oğuz Güner’i bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar telefon açarak tebrik etti. Yaşar, İl Başkanı Oğuz Güner’i BULANCAK HABER Canlı yayınına alarak ilk basın görüşmesini ve duygularını aktardı. Canlı yayında Yaşar’a konuşan İl Başkanı Oğuz Güner, TÜRBEP’in slogan haline gelen şu sözleri aktardı.

 

 

Güner, “Gözün aydın emekli kardeşim. Yeni bir emekli sendikası ile geliyoruz. TÜRKİYE BAĞIMSIZ EMEKLİLER PLATFORMU. Sen yoksan bir eksiğiz. Günaydın güzel insanlara, umutlarımızı büyüterek devam edeceğiz. Giresun’da kısa bir zaman içinde il ve ilçelerinde TÜRBEP’in yönetimlerinin oluşturulma çalışmalarına başlayacağız” dedi.

YORUMLAR (1)

  1. Raziye Yazıcı 11 Mart 2023, 8:13 pm

    Değerli başkanım Oğuz Güner beyi kutluyor başarılar diliyorum. TÜRKİYE BAĞIMSIZ EMEKLİLER PLATFORMU olarak 2 yıldan beri birleşe birleşe geliyoruz.Emeklinin insanca yaşayabilmesi için gönüllülük esasına göre çalışmalar yürütüyoruz.Giresun ili örgütlenme çalışmalarında tüm Giresun lu emeklilerimizi yanımızda görmek isteriz.Emekli yalnız değildir.Demokratik,Kitlesel, özgürlükçü eşitlikten yana yeni bir sendikayla bulusturacagiz tüm emeklilerimizi.TÜRBEP.YKU İDR İŞLR GNL.BŞKN.YARD RAZİYE YAZICI

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.