28 NİSAN 2023 CUMA, KEMAL KILIÇTAROĞLU GİRESUN’DA

Kılıçdaroğlu ‘nun 28.dönem meclis seçimleri için Giresun’un da plakasını çağrıştıran 28 Nisan’da ilimize geliyor olması büyük heyecan yarattı.

28 NİSAN 2023 CUMA, KEMAL KILIÇTAROĞLU GİRESUN’DA
Yayınlanma: Güncelleme: 268 views

Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28. dönem seçimleri dolayısıyla plakamızın da hakkını vererek 28 Nisan’da Giresun’a gelecek olması büyük heyecan yarattıKILIÇDAROĞLU MİLLETLE BULUŞUYORHalkın umudu, demokrasinin güvencesi, milletin Cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Nisan Cuma günü Giresun’a geliyor. “Millet Buluşması” adıyla gerçekleşecek mitinge herkesi bekliyoruz. Gelin umudu birlikte büyütelim, güzel günleri ve  baharı birlikte kucaklayalım.Türkiye’ye dünya devletleri arasında saygınlık kazandıracak, barışı, kardeşliği, adaleti, huzuru, bereketi sağlayacak, insanca yaşamı tesis edecek, adil bir düzeni kuracak olan Kemal Kılıçdaroğlu ile alanda buluşmak umuduyla…

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.