Yayınlanma:

AB ve HAK-SEN’DEN, “KİŞİSEL GELİŞİM VE ETKİLİ SOSYAL MEDYA”

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Ordu’da toplantı gerçekleştirdi.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen sendikal eğitim, kişisel gelişim ve etkili sosyal medya kullanımına ilişkin gerçekleşen toplantı 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Ordu Ayzek otel toplantı salonunda yapıldı.

 

 

 

Oldukça yoğun bilgi alış verişi ve sunumu yapılan programda Psikolog Doktor Esra Savaş katıldı. Donanımı ve bilgi sunumu karşısında katılımcılardan büyük beğeni alan Lisansı Koç Üniversitesi’nden, Yüksek lisansı Çapa’dan, Klinik Psikolojisi üzerine Doktorososu ise Amerika’dan, Özel bir üniversitede Psikoloji Bölüm Başkanı ve Akademi konumu bulunan Esra Savaş’ın bilgilendirdiği Hak-Sen üyeleri Avrupa Birliği tarafından desteklenen sendikal eğitim, kişisel gelişim hakkında bilgilendirildi.

 

 

İki bölüm üzerinden gerçekleşen program daha sonra Dijital Medya Kullanım Eğitmeni Barış Ece çelik tarafından geniş bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Bununla da kalmayan Çelik, üyelere bilgisayar programı üzerinden birebir uygulamalı bir toplantı gerçekleştirdiler.

 

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Avrupa Birliği tarafından desteklenen sendikal eğitim, kişisel gelişim ve etkili sosyal medya kullanımına ilişkin gerçekleşen Ordu Ayzek Otel’de ki toplantıya İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni ve canlı yayın program yapımcısı Mehmet Yaşar’da BULANCAK Haber olarak katıldı.

Program sonunda katılımcılara Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Civi, Hak-Sen Başkan Yardımcısı Bulancaklı Köksal Kızılcı ile birlikte KATILIM BELGESİ sundular.

 

 

Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Civi, programı baştan sona takıp eden İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni ve BULANCAK HABER CANLI YAYIN program yapımcısı Mehmet Yaşar’a KATILIM BELGESİ takdim etti.

 

 

Genel Başkan Ayhan Civi ve yönetim kurulu ve üyelerinin katılımı ile sunulan bu güzel ve bilgi dolu saatler İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr’de görüntülü haber olarak yayınlanarak tarihe bir not düşüldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.