BDH’SI SANKİ ŞEHİR HASTANESİ GİBİ!

MR-Manyetik Rezonans Görüntüleme

BDH’SI SANKİ ŞEHİR HASTANESİ GİBİ!
Yayınlanma: Güncelleme: 358 views

Bulancak Devlet Hastanesi bulunduğu bölge de ve ilinde ki hastaneler arasında sanki şehir hastanesi gibi hizmet verdiği görüldü.

 

Bu kapsamda Bölgede bulunan 5 hastane arasında 2. sırayı alarak bu çalışmasının tesadüf olmadığını gösterdi.  BDH’sı Giresun da hizmet veren merkez hastane konumunda olduğunu çalışmalarıyla ve hizmet sunumu ile gösterdi.

 

 

Şu anda ki fiziksel olarak büyümeye ihtiyacı bulunan ve mevcut alanının yeterli gelmediği açıkça görülen hastanemizin derhal gereken büyüme çalışması yapılmalıdır.

 

Bu doğrultuda bulancakhaber.com.tr İnternet gazetemizin edindiği bilgiler ışığında BDH Acil Servis bölümünde düzenleme çalışması başlatılacağı öğrenildi. Nisan- Mayıs ayları içerisinde inşaat alanına dönüşecek olan BDH’nın bu çalışmalar kapsamında noksanlıklarının giderilmesi bekleniyor.

 

 

Öte yandan Bulancak Devlet Hastanesi’nde önümüzdeki günlerde Emar -MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme) cihazının bölge halkının hizmetine gireceği bilgisine ulaşıldı.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.