BELEDİYE BAŞKANLARI ATATÜRK’ÜN HUZURUN’DA

CHP’li belediye başkanları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi Anıtkabir’i ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANLARI ATATÜRK’ÜN HUZURUN’DA
Yayınlanma: Güncelleme: 363 views

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanları ve Belediye Başkanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Giresun ekibi olarak; CHP İl başkanı Gökhan Şenyürek, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa Eyice Atatürk’ün Huzurun ’da objektiflere böyle yansıdı.

Giresun ve ilçelerinden gelen CHP’li belediye başkanları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi Anıtkabir’i ziyaret etti.

Heyet, Atatürk’ün manevi huzurunda bir araya gelerek, Cumhuriyet’in ilkelerine olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.

CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, O’nun ilkelerinden asla vazgeçmeden halkçı belediyecilik yaparak, halkımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, CHP belediyelerinin hizmet anlayışının, Cumhuriyet’in temel değerlerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu ve bu doğrultuda halkın refahı için çalışacaklarını ifade etti.

Heyet, Anıtkabir ziyaretinin ardından, Giresun ve ilçelerindeki hizmetlerin daha da geliştirilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Atatürk’ün ilkelerinden ve Cumhuriyet’in kazanımlarından ödün vermeden, halkın ihtiyaçlarına cevap vereceklerini vurgulayan belediye başkanları, vatandaşların güveni ve desteğiyle birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceklerini ifade etti.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.