BU EŞSİZ GÜZELLİĞİ KORUMAMIZ GEREKİYOR

İskele kendisini her ne kadar temizlese de insanların kirlettiği sahilimizi ve İskelemizi

BU EŞSİZ GÜZELLİĞİ KORUMAMIZ GEREKİYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 335 views

Bulancak Belediyesi temizlik personeli Yeter Elikara ile Özel Özdemir’i Bulancak İskelesi’nde işleriniz başında objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Giresun ilimizin sahil boyunca en uzun ve denize paralel uzanan yanıyla özel ve güzel kılan ilçemizin sahilinin temizliği ve her gün periyodik bir şekilde temizliği temizlik personelleri tarafından gerçekleştiriliyor.

 

 

Her ne kadar doğa kendisini temizlese de insanoğlunun düşüncesizce ve aile terbiyesi almaması sonucunda çevrenin kirletildiği görüldü.

 

 

Oysa doğa rüzgâr, deniz suyu ve yağmur yağışları ile iskele kendisini her ne kadar temizlese de insanların kirlettiği sahilimizi ve İskelemizi Bulancak Belediye Temizlik Personeli tarafından sürekli temizlendiği görüldüğü.

 

 

Bir zamanlar Türkiye’nin en uzun iskele unvanı bulunan ve bölgemizin her gün mutlaka tur atarak rahatladığı insanların bu güzelim ve eşsiz denize uzanan bölgemizi koruması, kollaması gerekiyor.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.