GEÇİCİ MÜJDE, TIBBI ONKOLOJİ DOKTORU ORDU’DAN GİRESUN’A GELİYOR

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Kanser Hastaları geçici de olsa Ordu ilinden geldiği öğrenildi.

GEÇİCİ MÜJDE, TIBBI ONKOLOJİ DOKTORU ORDU’DAN GİRESUN’A GELİYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 333 views

Ordu da tedavisini mecburi olarak yapan hastaların 182 den veya Merkezi Hekim Randevu Sisteminden gün almak isteyen hastalar Giresun’a yönlendirilmesi geçici de olsa büyük memnunluk yaşattı.

 

Sosyal Medya alanında hem canlı yayın hem de internet Gazeteciliği yapan Mehmet Yaşar bu durumu her ne kadar müjdelese de geçici değil kökten bir çözüm olması gerektiğini vurguladı.  Yaşar, “bu geçici görevlendirmeye bile seviniyoruz. Biz kanser hastalarını sahipsiz bırakmayın sözlerini yenileyerek Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçek asıl Tıbbı Onkoloji Doktorunu bir an önce göndermeleri gerekmektedir. Şimdi her ne kadar Ordu’dan gelmiş olsa da Ordulu kanser hastalarının durumunu da merak ederek vatandaşların sağlıkla ilgili durumlarını düşünmüyor değiliz”  dedi.  

 

14 Ağustos 2023 Pazartesi günü Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Kanser Hastalarının tedavisini yapmak üzere geçici de olsa Ordu ilinden Tıbbı Onkoloji Doktoru Ömer Kamil Yazıcı görevine başladığı öğrenildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.