GÜRSOY, ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden önemli ziyaret.

GÜRSOY, ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI
Yayınlanma: Güncelleme: 248 views

Ankara, 27 Nisan 2024 – Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Saymanı Basri Gürsoy, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen 20. Kitap Fuarı’nda önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

ADD Genel Saymanı Basri Gürsoy’un arkadaşı Bekir Ödemiş’i ziyaret eden Gürsoy’u, ADD Genel Başkan Hüsnü Bozkürt ve GYK üyeleriyle birlikte, Ödemiş’in değerli kitabını imzalatma fırsatı buldu.

 

Gürsoy’un yaptığı açıklamada, “Atatürkçü düşünceyi ve kültürünü korumak, geliştirmek ve yaymak amacıyla faaliyet gösteren derneğimizin, kültürel alanda yapılan çalışmalara destek vermek ve iş birliklerini artırmak adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Değerli kardeşimiz Bekir Ödemiş’in sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanmak, hem derneğimiz hem de ülkemiz için büyük önem taşıyor” dedi.

 

Ziyaret sırasında, Bekir Ödemiş’in kaleme aldığı değerli eserinin imzalanmasıyla birlikte, kültürel alanda iş birliği ve dayanışmanın önemi vurgulandı. Atatürkçü Düşünce Derneği, kültür ve sanat alanında yapılan çalışmalara destek vermeye ve iş birliği olanaklarını genişletmeye devam edeceğini belirtti.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.