MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANI, İSMİNİN VERİLDİĞİ MEYDANDA ANILACAK.

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi Bulancak’ta adını taşıyan meydan da anılacak.

MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANI, İSMİNİN VERİLDİĞİ MEYDANDA ANILACAK.
Yayınlanma: Güncelleme: 111 views

Bulancak Belediyesi, Milli Mücadele’nin önemli kahramanlarından biri olan Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi’yi ölüm yıldönümünde anma töreni düzenlemeye hazırlanıyor.

Tören, 24 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da gerçekleşecek ve Bulancak’ın tarihî mekânlarından biri olan Eski Cami yanı’nda bulunan Kurdoğlu Hacı Hafız’ın adını taşıyan meydanda gerçekleşecek.

Bulancak Belediyesi tarafından hazırlanan anma programı, Cuma namazının ardından Eski Cami yanında başlayacak. Programın ilk ayağında, Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi’nin anıtına çelenk bırakılacak ve ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek.

Daha sonra, Kurdoğlu Hacı Hafız’ın hayatı ve kahramanlık hikayesi katılımcılara aktarılacak. Tören, çeşitli konuşmalarla devam edecek ve katılımcılar, Milli Mücadele’nin önemli figürlerinden biri olan Kurdoğlu Hacı Hafız’ı anma ve onun mücadelesini hatırlama fırsatı bulacaklar.

Bulancak Belediyesi, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe davet ediyor ve Milli Mücadele kahramanlarından Kurdoğlu Hacı Hafız’ı anmak için bir araya gelmeye çağırıyor.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.