ONLAR OLMADAN MAÇA ÇIKMAYIZ

Güzelyazıcı’ya günün anlam ve önemine binaen çiçek ve takımın formasını hediye ettiler.

ONLAR OLMADAN MAÇA ÇIKMAYIZ
Yayınlanma: Güncelleme: 506 views

Giresun Çandırspor Kulübü Başkanı Ünal Çakır ve Kulüp Yönetim Üyesi Hüseyin Erhan Giresun İl Emniyet Müdürümüz Recep Güzelyazıcı’yı 178. Polis Haftası münasebetiyle makamında ziyaret ettiler.

 

 

Giresun İl Emniyet Müdürü Güzelyazıcı’yı çiçeklerle ve takım forması ile ziyaret eden Kulüp Başkanı Ünal Çakır ile Yönetim üyesi Hüseyin Erhan, “her bir müsabaka da bizlerin ve futbolcularımızın güvenliği için mesai gözetmeksizin yanımızda olan güvenlik güçlerimizin bu özel ve güzel gününde onları ziyaret etmek istedik. Polislerimiz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı Türk Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası sebebiyle kutlamak istedik. Şehit polislerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.” diyerek Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

 

 

Çandırspor Kulübü Başkanı Ünal Çakır ve Kulüp Yönetim Üyesi Hüseyin Erhan, Giresun İl Emniyet Müdürümüz Recep Güzelyazıcı’ya günün anlam ve önemine binaen çiçek ve takımın formasını hediye ettiler.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.