SPORUN KARDEŞLİĞİ VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Kulüp Başkanı ve aynı zamanda CHP Giresun Belediye Meclis üyesi Fuat Köse

SPORUN KARDEŞLİĞİ VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 252 views

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımının hafta sonu oynanan müsabakasını Giresun Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu kurmaylarıyla birlikte izledi.

 

 

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı ile Yukatel Kayseri Kadın Futbol Takımını tribünden izleyen Kulüp Başkanı ve aynı zamanda CHP Giresun Belediye Meclis üyesi Fuat Köse CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve beraberinde CHP İl Sekreteri Tahsin Dervişoğlu ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca ile birlikte seyrettiler.

 

 

Hafta sonu gerçekleşen müsabakayı taraftarların arasında izleyen Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Fuat Köse, CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, CHP İl Sekreteri Tahsin Dervişoğlu ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca unutamayacakları bir maç ve galip gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadılar.

 

 

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımının 3-0 Yukatel Kayseri Kadın Futbol Takımını yenmesinin sevinci, sporun kardeşliği ve birleştirici gücü taraftarların arasında kendisini gösterdi.

 

 

CHP İl Balkanı ve beraberinde ki heyet Giresun Sanayispor Kadın Futbol takım oyuncularını kulüp başkanı nezrinde tebrik etti ve başarılar dilediler.

 

 

Giresun Sanayispor Kadın Futbol Takımı ile Yukatel Kayseri Kadın Futbol Takımını tribünden izleyenler arasında Yeşilgiresun Gazetesi Spor Yazarı ve aynı zamanda değerli öğretmen Mete Akkaya’da izlediği objektiflere böyle yansıdı.

 

 

 

 

 

HABER VE FOTO KAYNAK : https://www.facebook.com/fuat.kose1

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.