ALİ FATOĞLU,  BYPASS AMELİYATI OLDU

BSTO Başkanı Ali Fatoğlu’nun kontrol sırasında üç damarının tıkalı olduğu ve hemen ameliyata alındığı açıklandı.

ALİ FATOĞLU,  BYPASS AMELİYATI OLDU
Yayınlanma: Güncelleme: 465 views

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Giresun ilimizin, Bulancak ilçemizin ve bölgemizin sevilen sayılan şahsiyeti Ali Fatoğlu Ankara’da bypass ameliyatı oldu.

Sosyal medya alanında İnternet Gazetemiz “bulancakhaber.com.tr” ve Sosyal Medya alanında sürekli hafta içi canlı yayın yapan “BULANCAK HABER” olarak Ali Fatoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Bulancak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu’nun kontrolleri sırasında üç damarının tıkalı olduğu ve acil bir şekilde ameliyata alındığı bildirilmişti.

 

 

Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlanan ve her geçen gün sağlığına kavuşan Başkan BSTO Başkanı Ali Fatoğlu’nu Pazartesi günü Sosyal Medya alanında sürekli hafta içi canlı yayın yapan “BULANCAK HABER” de görüntülü canlı yayına katılarak anlatacağız.

 

Program sunuculuğunu Mehmet Yaşar’ın yapacağı görüntülü telefon görüşmesinde BSTO Başkanı Ali Fatoğlu, kendisini merak eden ve sağlığının kendisi tarafından iyiye gittiğini açıklaması bekleniyor.

 

 

10 Nisan 2023 Pazartesi günü saat:17.30’da kısa bir açıklama yapacak olan BSTO Başkanı Ali Fatoğlu başarılı bir bypass ameliyatının olduğu ve sağlığına kavuşmasının heyecanını bizlerle paylaşacak.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.