BAŞKAN YAMAK, BULANCAK’A ÖZEL İLGİ GÖSTERDİ  

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid R. Yamak, Bulancak’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞKAN YAMAK, BULANCAK’A ÖZEL İLGİ GÖSTERDİ  
Yayınlanma: Güncelleme: 216 views

Bulancak’ta gerçekleşen ziyaretleri ilk olarak Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’ı ziyaret eden Başkan Yamak, ardından Bulancak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sarıgöller Konveyör Şirketi Yönetim Kurulundan Semih Sarıgöl ile bir araya geldi.

 

Ziyaretlerine devam eden Başkanımız Nahid R. Yamak, Yavuzkan Fındık firma sahiplerinden Cihangir Yavuz ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Son ziyaretini Azizoğlu Fındık’a yapan Başkan Yamak, firma sahiplerinden Yusuf Çulfaz’la bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Giresunspor’umuza gelir getirecek çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca firma ve işletme sahipleri pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız D.G. Sivasspor maçında çalışanları ile birlikte Çotanak Stadyumu tribünlerde yer alarak takımımıza destek olacaklarını ifade ettiler.

 

Gerçekleşen ziyaretlerde Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid R. Yamak, kendilerine nazik misafirperverlikleri ve yakın ilgileri için teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.