KENT LOKANTASI PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR

26 BELEDİYE BAŞKANI DAVET EDİLDİ

KENT LOKANTASI PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 10 views

Sosyal belediyecilik alanında hizmetlerini sürdüren Giresun Belediyesi, uygun fiyatlı yemek hizmetine ulaşmasını sağlamak amacıyla planladığı Kent Lokantası’nı hizmete açıyor.

Şeyhkeramettin Mahallesi’nde bulunan belediye ek hizmet binası altında hizmet verecek olan Kent Lokantası’nda kuruluş aşaması için hazırlıklar tamamlandı ve açılışı 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’da gerçekleşecek.

Açılışa Karadeniz Bölgesi’nde bulunan; Artvin Belediyesi, Hopa Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi, Murgul Belediyesi, Yusufeli Belediyesi, Borçka Belediyesi, Görele Belediyesi, Espiye Belediyesi, Bulancak Belediyesi, Soğukpınar Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Beşikdüzü Belediyesi, Altınordu Belediyesi, Gürgentepe Belediyesi, Çamaş Belediyesi, Kabataş Belediyesi, Ardeşen Belediyesi, Fındıklı Belediyesi, Pazar Belediyesi, Atakum Belediyesi, Turhal Belediyesi, Zile Belediyesi, Amasya Belediyesi, Taşova Belediyesi, Merzifon Belediyesi ve Gümüşhacıköy Belediyesi olmak üzere 26 CHP’li Belediye Başkanı davet edildi.

Kent Lokantası 70 metrekare alana sahip olmakla birlikte, aynı anda 40 kişi yemek yiyebilecek. Gün boyunca ise 500 kişiye yemek hizmeti sunulabilecek.

Kent Lokantasının menüsünde her gün tabldot sistemiyle 3 çeşit yemek ve su yer alacak olup, haftanın 5 günü saat 12.00- 16.00 arasında hizmet verecek.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, bu yeni hizmetle birlikte sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, Giresun halkını lokantanın açılışına davet etti.

Başkan Köse: “Amacımız, halkımıza uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmak. Kent Lokantası, herkesin rahatlıkla yararlanabileceği bir mekan olacak” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.